googleads

Salgs og leveringsbetingelser

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt på www.fitrabbit.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Som forbruger har du ikke reklamationsret på fødevarer, hvilket betyder, at du ikke kan returnere FitRABBIT bio sport drik. Hvis du oplever fejl på en pakke, kontakt os hurtigst muligt, efter modtagelse.

Betaling:
Hos FitRABBIT kan du bestille dine varer online og betale med MobilePay og følgende betalingskort:

Visa/Dankort

Alle priser på www.fitrabbit.dk afregnes i danske kroner DKK.

Sikkerhed:

I Danmark stilles der meget høje krav til de virksomheder, der er godkendt til at beskæftige sig med nethandel. Og det er godt, for det sikrer, at du som kunde kan være tryg, når du handler i din webshop. QuickPay er selvfølgelig certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at ikke mindre end 200 sikkerhedspunkter skal opfyldes. Det kan du læse mere om nedenfor.

Betaling med kreditkort via QuickPay sker via en Nets godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning.

QuickPay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med Nets. Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor QuickPay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om kundernes kreditkort.

PCI-certificeringQuickPay er som en af de relativt få danske betalingsgateway fuldt PCI-certificeret.Formålet med PCI-standarden er at have en fælles, international standard for, hvordan kreditkortdata skal håndteres. Standarden definerer en række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kortdata - og til hvordan det skal kontrolleres, at kravene bliver overholdt.

Såvel forbrugere som e-handelsbutikker får gavn af de forstærkede sikkerhedskrav, der følger af den nye PCI-certificering. Ved at handle med leverandører, der har gennemgået PCI-certificeringen, reducerer man som e-handelsforretning risikoen for svindel og giver brugerne en større tryghed som kunde i forretningen.

SSL-kryptering i al kommunikationSSL står for Secure Socket Layer og er en sikkerhedsprotokol. SSL sikrer, at data krypteres i kommunikationen mellem jeres kunder, jeres forretning og andre parter i handlen. Det betyder, at uvedkommende ikke kan opsnappe dine kunders kortnummer under transaktionen. SSL funktionen ligger i din kundes browser. Denne aktiveres automatisk, når kunden handler i jeres butik, når den har en SSL løsning. Jeres kunde skal derfor ikke installere ekstra software for at kunne handle vha. SSL.

Forbehold:
FitRABBIT tager forbehold for slåfejl, ændringer I pris eller udsolgte varer.


Med venlig hilsen
Team FitRABBIT