googleads

Anvendelsen og information omkring FitRABBIT bio sport drink

  1. Indeholder store mængder naturlige vitaminer og mineraler
  2. Nedsætter iltforbruget og øger præstationen
  3. Større udholdenhed i høj intensitet træningspas
 

Hvorfor rødbeder?

Rødbeder har et særligt højt indhold af jern og folinsyre, hvilket er vigtigt for dannelsen af ​​røde blodlegemer. Men rødbeder indeholder også mange andre værdifulde vitaminer og mineraler: calcium, kalium, magnesium, mangan, fosfor, jod, natrium, C-vitamin, B-vitamin komplekser og pro-vitamin A. De er rige på protein og kulhydrater og lav i fedt.

Det er tidligere undersøgelser, som har påvist, at rødbede forbedrer sportspræstationer og udholdenhed på grund af rødbedens høje indhold af nitrat som er 400mg pr. 85ml juice.

Undersøgelser viser, at den præstationsfremmende effekt topper 2-3 timer efter indtagelse, og at effekten herefter gradvis aftager til et niveau med kun lille målbar effekt efter omkring 12 timer.

Højkoncentreret rødbedejuice har også en høj effekt hvad angår din restitutionstid. Rødbeden hjælper dine røde blodlegemer med at opbygge den ødelagte muskelfiber hurtigere, det hjælper til du kan holde et højt træningsniveau kontinuerligt.

Nedsætter iltforbruget

I undersøgelsen krævede det mindre ilt at fastholde et givent niveau af fysisk aktivitet efter indtagelse af rødbedejuice, altså mindre energiforbrug for at cykle i samme fart. De bedste resultater viser en forbedring på mellem 15-20 % af iltoptaget på høj intensitet træning til udmattelse.
Saften fra rødbede forbedrer iltoptagelsen, så man kan løbe hurtigere og længere. Det er de stoffer, som findes i rødbederne, der øger iltoptagelsen ved at udvide blodkarrene. Dette giver en øget mængde ilt i blodet, som derved går ind og tilføjer mere ilt til musklerne, så de kan arbejde hurtigere og længere.

Hvor kommer juicen fra?

FitRABBIT er et Østrigsk firma fra Hofkirchen. De økologiske rødbeder i juicen er dyrkede og lavet til juice i Østrig.
En 85 ml pose fitRABBIT svarer til mindst 500 ml rødbede juice. En speciel sort af rødbeder og en koncentrerede fremgangsmåden sikre at et højt indhold af aktive bestanddele (vitaminer og mineraler) opnås. Kontrolleret økologisk i Østrig.
 
University of Exeter: http://sshs.exeter.ac.uk/research/beetroot/